Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeBIZNISMOJ parizer i MOJA hrenovka MADI zlatni na poljoprivrednom sajmu u Novom...

MOJ parizer i MOJA hrenovka MADI zlatni na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

- Reklama -


Nesporan kvalitet u prehrambenoj industriji međunarodne scene ponovo je dokazala jedna od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini – MADI. MADI je dokazao kvalitetu proizvoda MOJ parizer i MOJA hrenovka u okviru 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Naime, proizvodi kompanije MADI – „Moj pileći parizer“ i „Moja pileća hrenovka“ – ocijenjeni su kao najbolji, pri čemu su nagrađeni zlatnom medaljom. Članovi komisije Novosadskog sajma, koju čine eminentni naučnici i stručnjaci fakulteta i instituta Srbije, ocjenjivali su kvalitet u skladu sa „Osnovnim pravilnikom o ocjenjivanju kvaliteta proizvoda i usluga“ i „Pravilnikom o ocjenjivanju kvaliteta mesa i proizvoda od mesa i opreme za mesnu industriju“.

„Zaista je privilegija osvojiti zlato na ovako prestižnom sajmu, ali je činjenica da iza ovakve medalje stoji dugogodišnji rad i trud kako bi MOJ parizer i MOJA hrenovka dostigli takav nivo kvaliteta i ukusa. Hrana je elementarna potreba, i to je dovoljan razlog da budemo na pravom putu, a zlatna medalja za naše proizvode je najbolji pokazatelj tome.“, kazao je direktor društva MADI, gosp. Maid Jabandžić.

Moja pileća hrenovka MADI je proizvod sačinjen od najfinijih komada pilećeg mesa i pažljivo odabranih začina, a proizvodi se u pakovanju od 300 g.

- Reklama -

Moj pileći parizer MADI nesporno nosi lidersku poziciju kada su u pitanju proizvodi u segmentu parizera, a pakuje se u gramažama – 100 g slice, 200 g, 400 g, te 400 g sa sirom.

„Ponosni smo što kao jedna od vodećih mesnih industrija na Balkanu kontinuirano i dokazanim kvalitetom kreiramo trendove kada je u pitanju prehrambena industrija i sektor mesa i mesnih prerađevina“, zaključio je Jabandžić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular