Saturday, February 4, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEMuškarac optužen da je zlostavljao 13-godišnjakinju na ulazu u zgradu u Zagrebu

Muškarac optužen da je zlostavljao 13-godišnjakinju na ulazu u zgradu u Zagrebu

- Reklama -


Prema optužnici koja je podignuta ovih dana, 33-godišnjaka se tereti da je potkraj svibnja ove godine nešto prije 17 sati na ulazu u zgradu u zagrebačkom Trnskom spolno uznemiravao 13-godišnju djevojčicu, piše Danica.

“U cilju zadovoljenja spolnog nagona, znajući da dijete nema navršenih 15 godina, prilikom prolaska pokraj djevojčice istu je desnom rukom uhvatio i stisnuo za stražnjicu, a kad se krenula penjati stepenicama, zatrčao se i rukama je uhvatio s leđa. Nakon toga ju je preko odjeće dirao u predjelu spolovila, stražnjice, bedara i trbuha, uslijed čega je djevojčica počela vikati da ju pusti, pa se trčeći udaljio u nepoznato”, stoji u tekstu optužnice koji prenosi Danica.

Sve je priznao

Muškarca se tereti da je počinio kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta – spolnom zlouporabom djeteta mlađeg od 15 godina. Na prvom ispitivanju počinitelj se branio šutnjom. No na njegov zahtjev obavljeno je i drugo ispitivanje, na kojem je u cijelosti priznao počinjenje kaznenog djela.

- Reklama -

“Ne znam zašto se ovo desilo, u to vrijeme sam intenzivno konzumirao marihuanu, a nakon tog događaja sam prestao. Sada mi je jako žao, obećavam da takvo više ništa ne bih učinio. Inače imam djecu, dvije djevojčice”, rekao je pred sucem istrage, prenosi Danica.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular