Friday, March 31, 2023
spot_img
HomeFILM I TV"Na putu ka stotoj“: Pobjednica Nikad nije kasno proslavila 95. rođendan

“Na putu ka stotoj“: Pobjednica Nikad nije kasno proslavila 95. rođendan

- Reklama -


Najstarija učesnica i pobednica takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ Dobrila Ivanovska Čabrić proslavila je 95. rođendan, a na partiju upriličenom tim povodom u jednom beogradskom kafeu predstavila je i svoju autobiografiju iskrenog naslova „Na putu ka stotoj“.

Ova glumica i pjevačica izdominirala je vedrim duhom, a brojni prijatelji i kolege iz takmičenja u kojem je trijumfovala prije pet godina rado su se odazvali pozivu da uveličaju ovo slavlje.

-Maja Odžaklijevska je napravila jednu primjedbu da je u knjizi trebalo da stoji „na putu ka prvoj sto“, a ja sam napisala „ti kreni mojim putem, dođi do stote a ja ću da te sačekam“ – poručila je Dobrila što je pozdravljeno ovacijama prisutnih.

- Reklama -

Život super bake, kako su Dobrilu nazvali tokom takmičenja u „Nikad nije kasno“, zaista intrigira i iznenađuje i dan danas.

Još tokom učešća pokazala je nevjerovatnu snagu i volju za životom i pjesmom, a danas ne voli kad joj neko kaže da je najstarija učesnica šoua veterana.

-Kad kažete najstarija, to nekako zvuči staro, a ja se ne osjećam staro. Kod mene je izvor mladosti u duši, jer sam okružena mladima i niko ne osjeća simptome starosti kod mene. Talas mladosti me nosi, svi me vole i od te ljubavi živim. Volim da putujem, volim događaje, dnevna iznenađenja i toga ima dosta, i onih loših i onih dobrih. Aktivna sam i svuda se rado odazivam -rekla je Dobrila i objasnila kako to da je sa 95 godina života i dalje vitalna, puna energije i snage.

-Dojran je biser od jezera i to podneblje jako volim. Dojran ima čarobnu moć, jedan magnet, vazduh koji je jedinstven. Kažu da je Dojransko jezero drugo na svijetu koje je lekovito, samo fali so. Ja kad plivam, odmorim se, plutam, mogu i po pola sata da uživam, nema šanse da potonem – otkrila je super baka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular