Friday, March 31, 2023
spot_img
HomeFILM I TVNajavljen novi dokumentarac o Paulu McCartneyu: Priča o životu nakon Beatlesa

Najavljen novi dokumentarac o Paulu McCartneyu: Priča o životu nakon Beatlesa

- Reklama -


Novi dokumentarni film o Paul McCartneyu će istražiti njegov život i karijeru nakon Beatlesa.

Novi dokumentarac o Paulu McCartneyju, u režiji reditelja Morgana Nevillea, opisat će eru 1970-ih, od razlaza Beatlesa do njegove solo karijere i osnivanja Wingsa s njegovom pokojnom suprugom, Lindom McCartney. Film pod nazivom “Man On The Run” uključivat će i nove te dosad neviđene arhivske intervjue, s fokusom na njegovu vezu s Lindom, prenosi Pitchfork.

“Kao neko ko je cijeli život opsjednut svim stvarima vezanim uz McCartneyja, uvijek sam smatrao da su 1970-e nedovoljno istraženi dio njegove priče. Oduševljen sam što imam priliku istražiti i ponovno procijeniti ovaj ključni trenutak u životu i radu velikog umjetnika”, rekao je Neville.

- Reklama -

Producentica Michele Anthony dodala je: “U suštini, ovo je priča o trajnoj ljubavi Linde i Paula i umjetniku koji pronalazi vlastiti glas nakon što je bio u historiskoj muzičkoj. Naš film prati jedno od nevjerojatno najkreativnijih razdoblja Paulovog života koje je iznjedrilo vitalan i legendarni opus koji nastavlja utjecati na ljude i kulturu u svakom kutku svijeta. Čast nam je predstaviti ovu priču s neviđenim pristupom riznici materijala iz Paulove i Lindine lične arhive”.

Datum izlaska dokumentarca još nije objavljen.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular