Saturday, December 3, 2022
HomeKOLUMNENakon nesreće u Bugarskoj: Jedno dijete operisano, roditelju amputirana noga

Nakon nesreće u Bugarskoj: Jedno dijete operisano, roditelju amputirana noga

- Reklama -


Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je poslije obilaska povrijeđenih u nesreći u Bugarskoj da nema preminulih. Obišli smo svu djecu i odrasle i razgovarali sa njima. Operisano je jedno dijete, kao i jedan roditelj kome je urađena amputacija noge.

Ministar Lončar, koji je sa svojim kolegom iz Bugarske obišao povrijeđene koji se nalaze u bolnici u Staroj Zagori u Bugarskoj, ističe da je razgovarao sa djecom i odraslima i da se operisano dijete osjeća dobro, prenosi Telegraf.

„Jedno dete ima povrede glave i biće prebačeno u Sofiju na dalje praćenje, a verovatno i operisano dete će biti, takođe, prebačeno u Sofiju na dalje lečenje“, naglasio je ministar.

- Reklama -

Lončar je rekao za RTS da se ta dva dječaka od 10 i 11 godina nalaze u intenzivnoj njezi, da je dječak od 10 godina imao operaciju noge i da je dobro, a da drugi dječak ima više povreda od kojih je dominantna povreda glave i oni će biti prebačeni u Sofiju na dalje liječenje.

“Ostalima koji su u bolnici biće urađene analize i njih će sanitetima prebaciti do granice gde će ih sačekati naši i dovesti u bolnicu”, istakao je ministar.

Demantovao je prve informacije koje su se pojavile da je vozaču autobusa amputirana noga i pojasnio da je riječ o jednom roditelju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: