Saturday, February 4, 2023
spot_img
HomePOČETNANaredna tri dana biće turbulentna za ova tri horoskopska znaka

Naredna tri dana biće turbulentna za ova tri horoskopska znaka

- Reklama -


Ovan, Lav i Ribe su poznati po svojim jakim osobinama ličnosti, ali kada planetarni tranzit pogodi baš kako ne treba, dobijamo disfunkcionalnu porodičnu dinamiku.

Ovaj planetarni tranzit se odnosi na izazivanje ljubavi, testiranje granica i prekoračenje naših granica. Odlazimo malo predaleko tokom ovog tranzita i dosta pogrešno procjenjujemo, preuzeto sa zadovoljna.nova.rs.

Ovan

Zašto pravite dramu u porodici? Zbog pažnje ili zato što vas tranzit Venere naspram Urana dovodi u poziciju u kojoj jednostavno ne možete sebi pomoći? Ili oboje?

- Reklama -

Postoji nešto o vašoj porodici o čemu izbjegavate da mislite. Nažalost, pošto vas tranzit gura u akciju, odlučićete se na suočavanje s nekim i otvaranje bolne teme. Ovime, znajte, otvarate Pandorinu kutiju iz koje neće izaći ništa dobro i to zbog vas. Naprosto pod uticajem traniza vi ste agresivni i besni i nimalo dostupni za produktivan razgovor.

Ovih dana svojim ponašanjem ćete izvući sve najgore iz vaših ukućana ali zapamtite da vam oni neće lako preći preko ove hirovitosti.

Lav

Već dugo vam zbog nekoga u porodici stoji kost u grlu a sada u periodu kad je Venera u opoziciji sa Uranom, možda odlučite da se tog tereta oslobodite.

Jer, ono što niste izgovorili već je dovoljno naraslo u vama da vas opterećuje i na neki način truje. I upravo taj osjećaj anksioznosti vas tjera na akciju ali i agresiju prema jednom članu vaše porodice. Očekivano, negativnost se prenosi na sve a prostora za razgovor je sve manje.

Smatrate da ste dugo i dosta ćutali i jednostavno u ova 2 dana, pucate.

Ribe

Nemate problema sa svijetom ali sa porodicom, to je već druga i duga priča. Tokom opozicije Venere i Urana bićete u iskušenju da se umješati u nešto što je rađeno mimo vas iako smatrate da ste trebali biti uključeni. Taj osjećaj povrijeđenosti ćete u naredna dva dana teško kontrolisati i velike su šanse da eksplodirate.

Nemojte se zbog toga osjećati loše, jednostavno tranzit vas gura ka tome da zaštitite sebe makar i po cijenu drame u vlastitom domu.

Jednostavno, na red dolazite vi i vaša osjećanja koja ječe da budu izrečena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular