Monday, December 5, 2022
HomeKOŠARKANavijači BiH pristižu pred dvoranu, svi prognoziraju pobjedu

Navijači BiH pristižu pred dvoranu, svi prognoziraju pobjedu

- Reklama -


Navijači košarkaške reprezentacija Bosne i Hercegovine pristižu pred dvoranu u kojoj će u Kelnu reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrati susret protiv Mađarske.

Naši navijači gaje nadu da će izabranici Adisa Bećiragića uspijeti savladati Mađare i na najbolji mogući način ući u ovogodišnji Eurobasket.

“Ne da možemo pobijediti, nego hoćemo i moramo! To je sigurna pobjeda danas, pa ćemo vidjeti dalje. Ako budu igrali kao protiv Francuske u Skenderiji, bit će to ok”, rekao nam je jedan navijač.

- Reklama -

“Nadam se da će nas biti puno, jer nas ima mnogo tu, vidjet ćemo. Iako je danas radni dan, nadam se da će ih biti mnogo”, rekao nam je drugi navijač, koji inače živi u Kelnu.

Ima i onih koji navijaju za više zemalja.

“Navijam prvo za Bosnu i Hercegovinu, pa onda za Crnu Goru, pa ćemo burek sa sirom na kraju da pojedemo”, kaže kroz smijeh još jedan navijač.

“Očekujemo pobjedu kao u Sarajevu što je bila protiv Francuske. Očekujem da ćemo dobro ući u prvenstvo sa prvom pobjedom”, rekao je još jedan od navijača BiH, koji su došli u Keln ispratiti našu reprezentaciju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: