Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeVIJESTINenad Marković u Novom danu

Nenad Marković u Novom danu

- Reklama -


Danas u okviru jutarnjeg programa N1 televizije startamo sa prvom debatom koje će do Izbora biti sastavni dio Novog dana. Govorićemo o konkretnim temama, prijedlozima koje političke opcije nude 02.10. Današnja tema: obrazovanje, sport i kultura.

Uživo smo u Dižonu danas, legenda bh. košarke Nenad Marković govori za Novi dan. Naša tema naravno Eurobasket i učešće BiH na ovom takmičenju. Uživo smo i u Kelnu, N1 televizija se nalazi na Eurobasketu.

Ulazak u novu školsku godinu je dan vraćanja u školske klupe, dan susreta sa prijateljima iz škole i prepričavanja dogodovština. Ulazak u novu školsku godinu nekima je i dan spoznaje novih ljudi, škola, drugova i drugarica. “Ja djeci želim samo tri stvari: zdravlje, druženje i osmijeh! Svakako će uz to doći i znanost” – Ide znanstvena zabava, Uživajte u školi! – izjavio je Vedran Zubić – profesor geografije, danas naš gost. Pričamo o znanstvenoj zabavi.

- Reklama -

“Filharmonija je jedan od stubova kulturnog života” – izjavio je direktor Sarajevske filharmonije Vedran Tuce. Sarajevska filharmonija djeluje od 1923. godine i jedna je od najstarijih institucija kulture u BiH. O uspjehu orkestra svjedoče brojna domaća i međunarodna priznanja, kao i gostovanja slavnih imena iz svijeta klasične muzike. O novoj koncertnoj sezoni za Novi dan govori njen direktor Vedran Tuce.

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular