Thursday, March 30, 2023
spot_img
HomeFUDBALNeočekivano priznanje Ronalda: U kući čuva pepeo oca i sina

Neočekivano priznanje Ronalda: U kući čuva pepeo oca i sina

- Reklama -


Fudbaler Manchester Uniteda i reprezentativac Portugala Cristiano Ronaldo priznao je u intervjuu britanskom novinaru Piersu Morganu da kod kuće čuva pepeo svog oca Josea Aveira koji je umro 2005. godine i preminulog sina Angela.

“Pepeo mog oca i pepeo mog sina su sa mnom. Želim da ih čuvam do kraja života, a ne da ga prospem preko okeana. Stalno razgovaram sa njima. Pomažu mi da postanem bolja osoba, da budem dobar čovjek i otac,“ rekao je Ronaldo i nastavio:

„Kada je Georgina došla kući sva druga djeca počela su da se pitaju: ‘Gde je drugi klinac? Gdje je drugo dijete?’ Sjeli smo za sto i stalno su pitali gdje je. Nedjelju dana kasnije, rekao sam: ‘Budimo iskreni sa djecom. Recimo im da je Angel, tako smo htjeli da ga nazovemo, otišao u raj. Djeca su sve razumjela. Pričali su: ‘Tata, ja sam mu ovo napravio’, a onda su uperili prst u nebo. Najviše mi se sviđa što je on dio njihovog života. Neću da lažem djecu, rekao sam im istinu, ali to je bio težak proces“

- Reklama -

Teški trenuci ojačali su Portugalca.

„Na neki način postao sam bolji otac ostaloj djeci. Postao sam bolji prijatelj sa njima. Zbližili su se sa taticom. To se odnosi i na mene i Georginu,“ izjavio je Ronaldo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular