Friday, January 27, 2023
spot_img
HomeKOLUMNENije šala: Poslanica u Skupštini predložila da Vučić bude doživotni predsjednik

Nije šala: Poslanica u Skupštini predložila da Vučić bude doživotni predsjednik

- Reklama -


Za četiri dana koliko traje sjednica Skupštine Srbije o rebalansu budžeta vidjeli smo apsolutno sve: vrijeđanje, incidente na ivici fizičkog obračuna, seksističke izjave, ali i poziv da predsjednik Srbije dobije doživotni mandat. Da, dobro ste pročitali.

“Iako smo vjerovali da će posljednji doživotni predsjednik biti Josip Broz Tito, koji je umro prije 42 godine, poslanica SNS Draginja Vlk vratila nas upravo toliko unazad. Njena izjava u kojoj kaže da Vučić treba da bude doživotni predsjednik samo je ogolila kako na demokratiju gledaju poslanici vladajuće većine, te na jasan način pokazuju da je dio poslanika izabrao autokratiju umjesto demokratije”, piše Nova.rs.

„Nebrojano veliki broj mojih prijateljica i daljih rođaka mi je poslalo poruku nakon obraćanja predsjednika da su izuzetno zadovoljni. Pitali su me na koji način možemo da produžimo mandat našem predsjedniku da vlada doživotno“, rekla je prilikom svog obraćanja poslanica Vlk.

- Reklama -

„Ne znam šta je smiješno, mislim da su popustili lijekovi, ali sad će sljedeća doza“, skandalozno je navela poslanica Vlk.

Nažalost, ne možemo da ne kažemo da je poslanica Vlk potpuno u pravu, jer ništa nije smiješno – definitivno je za tugu i žalost šta smo slušamo na sjednicama Skupštine.

“Za mene Milorad Dodik ne da je Tito, on je za mene bog”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular