Monday, September 25, 2023
spot_img
HomeKOŠARKANikola Mirotić: Podrška našem narodu na Kosovu koji sada trpi

Nikola Mirotić: Podrška našem narodu na Kosovu koji sada trpi

- Reklama -


Košarkaš Barcelone Nikola Mirotić, nakon pobjede njegovog tima nad Crvenom Zvezdom u Euroligi, otkrio je i koje želje ima za narednu godinu, među kojima su i smirivanje tenzija na Kosovu.

„Prije svega zdravlje svima, da se i dalje borimo, da imamo vjeru. Podrška našem narodu na Kosovu i Metohiji koji sada nažalost trpi. Vjerujem da će se situacija smiriti i da kao i uvijek nema predaje. Vjera u Boga, moramo da budemo zajedno, da se borimo. Prije svega želim zdravlje i ujedinjenja za naš narod“, rekao je Mirotić.

U posljednje vrijeme bilo je tenzija između Srba i Albanaca na Kosovu. Srbi su podigli barikade. Ipak, u proteklim danima one se uklanjaju, ali se još uvijek osjeća velika napetos i to je pogodilo Mitrovića.

- Reklama -

Meč je završio sa 12 poena, od čega je one najbitnije ubacivao u trećoj i četvrtoj četvrtini i produžetku.

„Poslije one trojke nisam ni ja očekivao iskreno, desi se uz malo sreće. Da budem iskren, Zvezda je bila bolja tokom ove utakmice. Imali su pobjedu u rukama i na kraju male greške dovedu do situacije da izgubiš. Sretan sam zbog pobjede moje ekipe, ali sam još jednom doživio ovdje prekrasno večer“, dodao je Mirotić.

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular