Tuesday, June 6, 2023
spot_img
HomeKOLUMNENovi detalji horora na Cetinju: ''Čovjek je išao od kuće do kuće...

Novi detalji horora na Cetinju: ”Čovjek je išao od kuće do kuće i ubijao”

- Reklama -


Crnogorski mediji iznose nove detalje o počinitelju nezapamćenog masakra u Cetinju, koji se dogodio u petak poslijepodne, kad je 34- godišnji Vuk Borilović ubio desetero ljudi, među kojima i dvoje djece.

“Čovjek je išao od kuće do kuće, tko mu se god našao u kući – ubijao je – ljude u foteljama, u krevetima. Staro i mlado. To je trajalo oko sat vremena. Došao je čak i na naše stepenice da u našu kuću uđe. Međutim, policajac je bio na našoj terasi, jer se s naše terase najbolje vidjela njegova kuća. I policajac nas je spasio da ne uđe u našu kuću da i nas… Tu su mi bila i dva unuka i svekrva, stara žena, i moj suprug. I uspio nas je policajac obraniti. Ja sam danas ovdje, a i moja unučad i sva moja obitelj”, ispričala je svjedokinja krvavog napada u Cetinju za Prvu tv, a izjavu je prenijela Pobjeda.

Ona je dodala da je bilo moguće čuti jauke ljudi.

- Reklama -

“On viče, galami, puca, udara kundakom u vrata, lomi stakla. Od ovoga ćemo se svi mi Cetinjani, a pogotovo mi stanovnici naselja Medovina teško ili nikako oporaviti”, kazala je svjedokinja.

Crnogorski mediji otkrili su i da je Borilović odranije imao dosje. Postavlja se pitanje zašto je iz policije, koja je prilično kasno iznijela službenu verziju događaja, priopćeno da ubojica nije imao kriminalnu prošlost.

Doznaju tako da je u mladosti imao četiri-pet prijava za nasilničko ponašanje, a prije šest-sedam mjeseci je prvo verbalno, a zatim i fizički napao jednog kolegu.

“Nakon sukoba na poslu, Borilović je otišao kod njega u Humce, povrijedio ga, oštetio mu auto i gađao kamenjem kuću. Kolega ga je prijavio, Borilović je priveden u policiju, zatim je održano suđenje na kojem je u srpnju ove godine inepravomoćno osuđen”, navodi Pobjeda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular