Saturday, September 23, 2023
spot_img
HomeFILM I TVNOVI REKORD NETFLIXA – 88 MILIONA GLEDATELJA

NOVI REKORD NETFLIXA – 88 MILIONA GLEDATELJA

- Reklama -


Kroz osam epizoda prikazani su događaji nakon što otac i kći otkriju da je cijeli njihov odnos izgrađen na laži i da su oboje operativci CIA-e. Njih dvoje budu prisiljeni raditi zajedno, a istovremeno rješavaju i porodične probleme.

Seriju je kreirao Nick Santora. Uz Arnolda glume Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris i Fabiana Udenio.

88 miliona sati gledanja

Arnold je novom ulogom ponovno prikovao gledaoce za male ekrane. Netflix je izvijestio da je prošle sedmice upravo ta serija bila najgledanija iako je objavljena tek 25. maja, prestigavši ranije objavljene serije Queen Charlotte, Selling Sunset, Maid, Firefly Lane… U četiri dana FUBAR je pogledan više od 88 miliona sati i prvi je u trendingu Netflixa širom svijeta, prenosi Index.

Još nije potvrđeno hoće li serija dobiti i drugu sezonu iako kraj prve nagovještava da postoji takva mogućnost. FUBAR na IMDb-ju zasad ima ocjenu 6.5, a mnogi gledaoci pišu da su ugodno iznenađeni.

“Serija je bolja nego što sam očekivao. Držala mi je pažnju tokom cijele sezone”, “Mislio sam da će serija biti loša, ali sam ugodno iznenađen. Naravno, nije sjajno, ali je prosječno dobro i Arnold je smiješan”, “Pogledao sam cijelu sezonu u jednom danu. Odlična mješavina komedije, akcije, romantike i porodične drame”, neki su od komentara gledoca.

- Reklama -

Šta znači FUBAR?

FUBAR (Fucked Up Beyond All Recognition) je akronim nastao u vojsci, a označava situaciju koja je toliko izvan kontrole da se ne može popraviti. Prema Technopediji, izraz su popularizirali američki vojnici tokom Drugog svjetskog rata.

Smatra se da je na riječ FUBAR utjecao njemački izraz furchtbar, što u prijevodu znači užasan, a koristi se za opisivanje osjećaja krajnjeg očaja ili bespomoćnosti.

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular