Sunday, December 10, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEObjavljen cjenovnik splava koji je potonuo: Mega VIP separe koštao 2.400 eura

Objavljen cjenovnik splava koji je potonuo: Mega VIP separe koštao 2.400 eura

- Reklama -


Nakon katastrofe na dočeku Nove godine na Freestyleru, kada je splav usljed velike preopterećenosti iznenada potonuo, gosti su potvrdili da im nije bila osigurana bezbjednost na objektu, a potrošili su veliki novac. Prema reklami za doček Nove godine 2023. u ovom klubu, cijena karte za noć je išla od 27 do 40 eura pa do nevjerovantnih 1.000 eura, koliko je iznosila doplata za takozvani “Freestyler separe” sa 6 premium flaša pića po izboru.

Sada se na društvenim mrežama pojavio kompletan cjenovnik, a cijene su sljedeće:

Samo ulaz na žurku koštao je 20 eura, rezervacija barskog stola za pet osoba koja podrazumijeva jednu flašu domaćeg pića, koštala je 230 eura, mali separe za osam osoba i premium flaša 600 eura, VIP separe  za 12 osoba 1 flaša premium pića i 2 flaše šampanjca koštale su 1.100 eura. Ultra VIP separe je 1.600 eura za 15 osoba, a mega VIP separe 2.400 eura,  u cijenu su bile uključene 2 flaše premimum pića i dvije flaše šampanjca Dom Perignon.

- Reklama -

Nakon incidenta brojni gosti su razočarani uslugom, ali su srećni što su izvukli živu glavu. Jedan mladić koji je bio ovdje na dočeku Nove godine opisao je trenutak kada je splav krenuo da tone:

“Niko nije znao šta se dešava. To su bile sekunde u pitanju. Video sam da dvojica trče napolje, ja sam rekao drugarima da treba da bežimo. Čaša je po podu bilo svuda, devojke su se izule i bose trčale. Voda je polako navirala, u jednom u trenutku poslednjoj grupi ljudi, bila je već do kolena. Ljudi su izlazili mokri i posečeni”, svjedoči on.

“Mogli smo da izginemo, a dali smo mnogo novca, verujte”. Kako kaže, ovo je sve bio, u najmanju ruku, veliki propust.

“Dali smo mnogo para za doček koji je propao, ali dobro je spasili smo žive glave! Nedostaju nam dokumenta, novac, drugarici je ostala cela torba za stolom, bez jakni smo ostali, a dali smo verujte mnogo novca”, ispričao je on, piše Mondo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular