Authority Partners Bridge je drugo veče SFF definitivno bila najrasplesanija i najbolja lokacija u gradu. I pored kiše koja je ulijevala svim ljubiteljima dobrog punk rocka sumnju oko nastupa najdražeg im benda Hladnog Piva, svirka je opet prošla više nego dobro i posjećeno. Karta više se tražila.

Uz fantastičan nastup mladog sarajevskog benda Srklet ,koji je pokupio simpatije svih prisutnih, atmosfera se zagrijala do momenta izlaska poznatog Mileta Kekina i članova najboljeg hrvatskog benda Hladno Pivo koji je po prvi put nastupao na mosti u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Ove godine band Hladno Pivo slavi svojih 35 godina postojanja i definitivno nakon pandemijske pauze sarajevska publika je jedva čekala da čuje nove hitove, kao i one stare sa samog početka postojanja ovog fantastičnog benda. Kad su u maju 1988. odsvirali svoj prvi koncert u Kumrovcu malo ko je mogao pretpostaviti da će Hladno Pivo postati jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova, a i regionalnih, niti da će trajati impresivnih 35 godina. Kroz sve ovo vrijeme benda iz Gajnica uspjela je progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti muzičku istoriju kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova u dvorane i na stadione.

Treće veče na Authority Partners Bridgu sve zaljubljenike elektronske muzike, kao i sve prisutne će zabavljati dobro poznati dvojac After Affeir.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime