Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEOglasila se profesorica iz Srbije koju su maltretirali učenici

Oglasila se profesorica iz Srbije koju su maltretirali učenici

- Reklama -


Maltretiranje profesorice iz Tehničke škole u Trsteniku (Srbija) koju su maltretirali učenici 9. novembra kada su joj u školi nasred časa izmakli stolicu, pustili da padne, sve to snimali i smijali se, sada se oglasila nakon svega što se desilo.

“Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. U školu trenutno ne mogu ići. Držim se za sada, ima dana kada sam dobro, ima dana kada je teže”, kazala je profesorica M.S. (44) za Novosti, prenosu Nova.rs.

Kaže da joj velika podrška kolega iz škola mnogo znači.

Srbija: Učenicima koji su maltretirali profesoricu prijeti isključenje iz škole

- Reklama -

Napadnuta profesorica engleskog jezika, jedna od omiljenih u školi i među učenicima i kolegama pojasnila je šta se tačno desilo tog dana kada je uslijedio i nemili događaj.

“Tog dana, tri aktera incidenta kasnili su na čas. Kada su se priključili nastavi, došlo je do incidenta”, navela je ona.

Dodala je da nije moglo očekivati sve ono što se dalje dešavalo.

Pojasnila je da je samo pitala učenika “zar ne zna da nije pristojno da stoji nekome iza leđa i on joj je u tom trenutku izmakao stolicu”.

Profesorica je trenutno na bolovanju, a direktor Tehničke škole u Trsteniku Milan Glidžić, gdje se i desio incident, oglasio se danas navodeći da je protiv ovih učenika pokrenut vaspitno-disciplinski postupak te da će najvjerovatnije biti isključeni iz škole.

Dodao je da će konačna odluka o tome biti donesena narednu srijedu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular