Monday, February 6, 2023
spot_img
HomeGLOBUSOna je posljednja fotografirala kraljicu: “Izgledala je slabije nego prije…”

Ona je posljednja fotografirala kraljicu: “Izgledala je slabije nego prije…”

- Reklama -


Jane Barlow, fotografkinja Press Associationa, posljednja je fotografirala kraljicu Elizabetu II. te je opisala kako je tom prilikom izgledala. Naime, Barlow je u Balmoralu uhvatila trenutak kada se kraljica susrela s novom britanskom premijerkom Liz Truss.

Barlow je kazala da se 96-godišnja kraljica doimala “slabom”, ali “dobrog duha”. Malo su popričali o tmurnom vremenu taj dan, ali fotografkinja navodi da je kraljica bila suprotnog raspoloženja te da se smijala.

Istaknula je da joj je bila velika čast i privilegija što je mogla fotografirati kraljicu. Barlow je naglasila da je kraljica “izgledala puno slabije” nego kada su je ljetos fotografirali.

- Reklama -

Još je jedna osoba bila s kraljicom u njenim danima prije smrti. Velečasni dr. Iain Greenshields proveo je vikend u Balmoralu i večerao s kraljicom u subotu navečer i ručao s njom u nedjelju.

Kazao je da je kraljica bila divna te da su razgovarali o nizu tema – njenom ocu, konjima, njenoj vjeri i ljubavi za Balmoral koji je bio jedno od njenih omiljenih mjesta, piše Sky News.

Greenshields je istaknuo da je ostao iznenađen naglim pogoršanjem zdravstvenog stanja kraljice.

“Ušla je ova krhka dama, ali je još uvijek postojao onaj osjećaj tko je ona doista i onaj osjećaj zbog kojeg se odmah osjećate opušteni”, dodao je.

“Zdravlje joj je bilo narušeno, znali smo to, ali kad sam je napustio u nedjelju, bila je vrlo pozitivna i jednostavno mi je jako teško povjerovati da su se u tih nekoliko dana stvari toliko promijenile”, kazao je Greenshields za Sky News.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular