Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEOrganizatori Prajda ne odustaju od šetnje u subotu: Čeka se nova ruta

Organizatori Prajda ne odustaju od šetnje u subotu: Čeka se nova ruta

- Reklama -


“Postoji opcija da se promijeni trasa šetnje, a uskoro će biti i zvanično saopšteno”, kaže u izjavi za Nova.rs jedan od organizatora Evroprajda Goran Miletić.

Goran Miletić ispred organizacije „Evroprajda“ kaže za „Novu“ da postoji opcija da se plan šetnje promijeni, ali da će konačna odluka biti donesena u petak.

„Za sada stoji u planu ruta koja je prijavljena, ali kako će ona na kraju izgledati to je na kraju druga priča. Šta ćemo na kraju konačno uraditi, to ćemo vidjeti, ali objavićemo je jako brzo“, priča Miletić za Novu.

- Reklama -

Na naše pitanje kada bi trebalo da bude objavljena, Miletić napominje da će to najvjerovatnije biti u petak ujutru.

„Postoji opcija da se promijeni trasa šetnje, a konačnu odluku ćemo donijeti u petak kada će i biti saopšteno. Ono što već sad mogu da kažem da će šetnje definitivno biti“, zaključuje sagovornik Nove.rs.

Podsjetimo, iako je MUP zabranio šetnju u okviru „Evroprajda“ organizatori su naveli da se od šetnje ne odustaje i da će ona početi u subotu u 17 sati ispred Skupštine.

Kada je riječ o konkretnoj ruti prijavljena je trasa koja će ići od Skupštine do Kalemegdana. Šetnja će krenuti od doma Narodne skupštine preko Doma omladine, do Trga republike i Vasine i Studentskog trga, pa do Uzun Mirkove, Pariske, i Bulevara vojvode Bojovića do „Prajd Parka“ na Kalemegdanu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular