Grupacija klinika VatanMed koje posluju u 22 dvije svijeta nezaustavljivo hita ka samom svjetskom vrhu kada je transplantacija kose u pitanju. Klinike u Sarajevu i Beogradu stanovnicima BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i ostalih regionalnih zemalja omogućile su transplantanciju kose po posljednjim svjetskim standardima, uz garanciju uspjeha i nevjerovatne rezultate bez dodatnih troškova putovanja i smještaja u Istanbulu.

Rad klinike VatanMed koji se temelji na visokoj profesionalnosti, inovativnosti i općoj posvećenosti pacijentu (Klijenti imaju podršku 24/7) prepoznat je i od strane relevantnih organizacija koje nagrađuju uspješno poslovanje. CompanyWall Bussines sarajevskoj je klinici VatanMed dodjelila jednu od najvećih bonitetnih ocjena A+. Klinika VatanMed u Turskoj nedavno je nagrađena i prestižnom nagradom za najbolji centar za transplantaciju kose u toj zemlji.

Izvor : Promo

Vlasnik kompanije VatanMed Uğur Öztürk sa nagradom za najbolji centar za transplantaciju kose u Turskoj.

Svima koji popune formu ispod VatanMed klinika nudi i popust na obavljanje zahvata od 10%.


Klinika za transplantaciju kose VatanMed Sarajevo u vrlo je kratkom roku postala regionalni lider kada je transplantacija kose u pitanju, u nešto više od godinu dana uspješnog poslovanja već stotine zadovoljnih pacijenata mogu da se pohvale nevjerovatnim rezultatima nakon obavljenog zahvata.

Izvor : Promo

Zašto odabrati VatanMed?

Kada birate klinike na kojima ćete obaviti bilo kakav zahvat morate obratiti pažnju na nekoliko bitnih stvari. Tradicija i pouzdanost, profesionalnost i higijena, podrška pacijentima i njihovim porodicama, psihološka podrška klijentima… VatanMed je klinika koja svojim klijentima nudi i više od toga. Garantni certifikat na zahvat, viskoprofesionalno osoblje koje je uvijek dostupno pacijentima, najmodernije metode transplantacije kose (DHI, FUE, SAPPHIRE FUE), jasne upute i pomoć nakon transplantacije. Klinika VatanMed posluje 16 godina u 22 zemelje svijeta što vam dovoljno govori o kvalitetu i pouzdanosti. Naš kvalitet potvrđuje i nevjerovatna ocjena na Google review stranici – 4.9.

Izvor : Promo

Sve što trebate znati o transplantaciji kose u kratkim crtama?

– Proces transplantacije kose je bezbolan – Transplantacija kose obavlja se za jedan dan,

– Nakon obavljene transplantacije odmah se možete vratiti radnim obavezama koje isključuju veliku fizičku aktivnost,

– Proces transplantacije kose obavljaju vrhunski stručnjaci,

– Prije zahvata provjeriće se vaše opšte zdravstveno stanje,

– Proces nakon transplantacije najvažniji je za uspjeh zahvata, higijena i poštivanje uputa VatanMed stručnjaka krucijalni su za najbolje rezultate,

– VatanMed klinike na Balkanu posluju u Sarajevu, Beogradu, Skoplju i Prištini,

– Kosa koja se transplantira ne opada.

Izvor : Promo

Kako stupiti u kontakt sa VatanMed timom?

Ljubazno osobolje ove svjetski uspješne kompanije uvijek vam stoji na raspolaganju, budite slobodni kontaktirati VatanMed na Viber ili WhatsApp i pitati sve što vas zanima, broj telefona je: +38762601444 Posjetite i Instagram ili Facebook stranicu VatanMed i uvjerite se u čudesne transformacije koje se dešavaju nakon zahvata, detalje o procesu transplantacije pronađite i na webstranici klinike VatanMed.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime