Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeFUDBALOtkriveno gdje se nalazi nestali fudbaler Partizana

Otkriveno gdje se nalazi nestali fudbaler Partizana

- Reklama -


U Humskoj ponovo problemi. Fousseini Diabate nije se još vratio u Beograd, a trener Igor Duljaj rekao je da ne zna gdje je. Međutim, generalni sekretar Miloš Vazura otkrio je razlog nedolaska krilnog napadača.

Partizan već u subotu očekuje važno gostovanje Vojvodini, a na konferenciji za medije trener crno-bijelih Igor Duljaj priznao je da ne zna gdje mu reprezentativac Malija.

“Diabate nije ovdje. Ako me pitate gdje je, zasad nemam nikakvu informaciju”, rekao je Duljaj.

Nestao fudbaler Partizana, niko ne zna gdje je

- Reklama -

Iako je pozvan od strane reprezentacije Malija, Diabate se nije našao u protokolu na dvije planirane utakmice, tako da niko nije znao gdje je on. Počele su i da se šire priče kako mu ovo nije prvi ispad, da je ovo radio i dok je trener bio Gordan Petrić i u Trabzonu. Ipak, sve nedoumice razriješio je Miloš Vazura, koji je za pojedine medije otkrio o čemu se radi.

“Diabateu je umrla baka, u nedjelju se vraća u Beograd”, rekao je Vazura.

Tako da slučaj Diabate zvanićno ne postoji. Ali postoji nešto drugo, očigledan nedostatak komunikacije na relaciji igrač – trener i neposredni rukovodioci – trener. Jer malo je nenormalno da igrač za smrtni slučaj u porodici obavijesti samo generalnog sekretara a ne i trenera, a još nenormalnije je da generalni sekretar ne podijeli ovu informaciju sa trenerom dva dana pred jednu od važnijih utakmica u sezoni. Makar da taj trener zna da neće moći da računa na igrača za utakmicu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular