Wednesday, December 6, 2023
spot_img
HomeLJEPOTA I MODAOVE PEVAČICE IMAJU NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA ESTRADI: Jedna je čak želela...

OVE PEVAČICE IMAJU NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA ESTRADI: Jedna je čak želela da ih smanji zbog bolova (FOTO) | Najnovije vesti

- Reklama -


goca tržan


Foto: Instagram printscreen/gocatrzan

Dok neke žele što veće veštačke grudi, druge “muku muče” sa prirodnim.

Retko koja pevačica sa naše muzičke scene nema ugrađene silikone, međutim, nekolicina njih može da se pohvali veoma bujnim poprsjem! Čak, nekima velike prirodne grudi stvaraju i zdravstvene probleme! Ali, defintitivno, gde god se pojave, privlače svu pažnju.

Evo koje naše poznate dame mogu da se pohvale zanosnim oblinama!

UVEK OSTANEM GLADNA, SKLONA SAM GOJENJU: Trikovi za lepotu Slobode Mićalović – jedan ritual ne preskače

UVEK OSTANEM GLADNA, SKLONA SAM GOJENJU: Trikovi za lepotu Slobode Mićalović – jedan ritual ne preskače

SMANJIVANJE ŽELUCA – lakši put ka mršavljenju ili ozbiljan zahvat? Doktor otkrio sve prednosti, ali i rizike ove INTERVENCIJE

SMANJIVANJE ŽELUCA – lakši put ka mršavljenju ili ozbiljan zahvat? Doktor otkrio sve prednosti, ali i rizike ove INTERVENCIJE

GOCA TRŽAN

Pevačica voli da ističe svoje poprsje, ali je nedavno priznala da joj nije lako što je prirodno obdarena, pa je čak otišla u krajnost. Ona je napisala da zavidi ženama s malim grudima.

- Reklama -

– Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne – iskrena je bila i priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

VIKI MILJKOVIĆ

U muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” neretko smo mogli da vidimo da Viki ističe svoj dekolte, pa se i za nju komentarisalo da je ugradila silikone. No, ona je to oštro demantovala.

– To komentarišu godinama unazad, kao da zaborave šta se desilo prethodno i kolike su mi grudi bile pre. Ja moram da kažem da su moje grudi takve kakve jesu, odnosno prirodne. Ja nisam ugrađivala silikone – rekla je nedavno ona.

SEKA ALEKSIĆ

Ako je neko voleo da se pohvali svojom genetikom, to je Seka Aleksić. Za nju su čak neki mislili i da je uradila silikone u grudima, što je pevačica istakla da nije tačno. No, za razliku od njene dobre prijateljice Jane, nije pomišljala da smanji veličinu.

JANA TODOROVIĆ

Jana, definitivno, bez ikakve dileme, zauzima prvo mesto kada je reč o veličini prirodnih grudi! Ona nije skrivala i da je zbog bujnog poprsja imala i zdravstvene probleme, pa je čak razmišljala da ode na smanjivanje.

– Razmišljala sam da smanjujem grudi, jer imam bolove u leđima i kičmi, ali i muž ne dozvoljava. Tako da sam za sada odustala od toga – rekla je jednom prilikom Jana.

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular