Sa svojom prvom ljubavi u vezi je bio čak šest godina.

Chelsy Davy

Njeno ime je bilo Chelsy Davy, a Harryja je upoznala 2004. godine preko zajedničkih prijatelja te su odmah kliknuli. Lijepa plavuša kći je bogatog zemljoposjednika iz Zimbabvea, a dok je još bila u vezi s princom, otišla je studirati u Afriku, dok se Harry usredotočio na karijeru i kraljevske dužnosti.

Kada se Chelsy vratila u Britaniju, počela je raditi u advokatskoj firmi, ali je nastavila pratiti Harryja na svim važnim događajima. Međutim, njihova ljubav je pukla 2011. godine, a Chelsy je u jednom intervjuu kasnije priznala da život princeze jednostavno nije bio za nju.

Chelsy se ove godine udala za hotelijera Sama Cutmore-Scotta.

Caroline Flack

Voditeljica Caroline Flack, koja je tragično preminula 2020. godine, priznala je za života da je neko vrijeme izlazila s princom Harryjem, nakon što ih je spojio zajednički prijatelj.

Međutim, čim je veza izašla u javnost, morali su je prekinuti.

  • To je bilo to. Morali smo se prestati viđati. Više nisam bila Caroline Flack, TV voditeljica, bila sam Caroline Flack, djevojka princa Harryja‘ – rekla je tada.

Florence Brudenell-Bruce

Glumica i manekenka Florence Brudenell-Bruce upustila se 2011. godine u kratku ljetnu vezu s princom Harryjem, a par se navodno viđao u tajnosti.

Međutim, Florence je uskoro, poput Chelsy, shvatila da život na kraljevskom dvoru nije za nju pa je prekinula romansu i kasnije se udala za milionera Henryja st. Georgea.

Uprkos tome, ona i Harry ostali su i danas u dobrim odnosima.

Cressida Bonas

Princeza Eugenie upoznala je Harryja s glumicom Cressidom Bonas. Par je bio u vezi od 2012. do 2014. godine, a nakon prekida također su ostali u dobrim odnosima.

Cressida je 2018. godine bila pozvana na Harryjevo vjenčanje s Meghan, a ona se 2020. godine udala za investitora Harryja Wentworth-Stanleyja.

Mollie King

Članica benda The Saturdays Mollie King i princ Harry viđali su se tokom 2012. godine, no Harry je ubrzo odustao od te veze jer mu navodno nije odgovarao tempo života pjevačice.

Mollie se početkom ove godine zaručila za igrača kriketa Stuarta Broada, a par je nedavno objavio da čekaju zajedničko dijete.

Ellie Goulding

Pjevačica Ellie Goulding i princ Harry viđeni su prvi put zajedno na Audi Polo Challengeu 2016. godine, što je pokrenulo šuškanja o njihovoj romansi, međutim par nikada nije potvrdio niti demantirao glasine.

Ellie se u međuvremenu 2019. godine udala za trgovca umjetninama Caspara Joplinga.

Meghan Markle

Supruga princa Harryja Meghan Markle osvojila je njegovo srce nakon što ih je upoznao zajednički prijatelj 2016. godine, a nije dugo trebalo da se zaruče.

Vjenčali su se 19. maja 2018. u kapelici St. George u dvorcu Windsor.

Godinu kasnije rodio im se sin Archie, a 2021. na svijet je stigla i kćerka Lilibet.

Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime