Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeVIJESTIPenzioneri poklon od 50 KM na računu vas čeka 

Penzioneri poklon od 50 KM na računu vas čeka 

- Reklama -


Period je godine kada se jedni drugima za sve ono što smo jedni drugima pružali tokom cijele godine zahvaljujemo pažnjom i poklonima. Pred nama su i blagdani i divni momenti koje ćemo provesti u društvu porodice i prijatelja. 

Najviše se vremenu darivanja raduju djeca ali posebnu pažnju posvećujemo i našim najbližim koji su u trećoj, zlatnoj životnoj dobi. Više provedenog vremena sa roditeljima, bakama i dekama najveći su poklon za njih, no sitnice koje im poklonimo sigurno će dodatno zagrijati njihovo srce. 

Raiffeisen banka u mjesecima kada darujemo jedni druge, a naročito one starije, za penzionere koji postanu korisnici usluga banke spremila je konkretan poklon. 

Kako do poklona od 50 + 30 KM na računu? 

- Reklama -

Vrlo jednostavno. Ako ne primate penziju preko računa Raiffeisen banke otvorite račun obavijestite Zavod o svom novom računu i kada vam bude uplaćena prva penzija na računu će vam se naći poklon u iznosu od 50 KM. Ako za vašu debitnu karticu i Paket usluga aplicirate online na vašem će se računu naći dodatnih 30 KM (Ovaj se poklon odnosi na one koji ne koriste usluge banke.) Da bi ostvarili pravo na ove super poklone potrebno je da penzija bude uplaćena najkasnije do 20.12.2022. godine.

Ukoliko ne primate svoju penziju na račun Raiffeisen banke kliknite ovdje i sazanjte sve informacije. 

Pored poklona u iznosu od 50 (Ili 80 KM) korištenje Paketa usluga i mobilne aplikacije Raiffaisen Banke donosi još mnogo benefita. 

Neka vrijeme koje je pred nama bude ispunjeno srećom, ugodnim druženjem, smijehom, toplim zagrljajima u hladnim zimskim danima. Mislite jedni na druge i budite tu jedni za druge. 

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular