Friday, September 22, 2023
spot_img
HomeSPORTPetev ekskluzivno za N1: Džeku znate bolje od mene, nikada ništa ne...

Petev ekskluzivno za N1: Džeku znate bolje od mene, nikada ništa ne bi sugerisao

- Reklama -


Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ivaylo Petev negirao je navode koji su se pojavili danas, a koje je iznijela Srpskainfo pozivajući se na izvore iz tabora Zmajeva – da je Edin Džeko faktički krojio spiskove reprezentativaca za reprezentativne utakmice Zmajeva.

Kontaktirali smo bivšeg selektora, koji je kategorički negirao sve što se navodi u kontekstu toga da je kapiten Džeko određivao ko će biti pozvan u reprezentaciju, a ko ne. Petev tvrdi da Edin Džeko nikada ništa slično ne bi uradio.

“To su njihove igrice sada. Namjerno su se sada uhvatili Džeke. Vi Džeku znate bolje od mene. On nikada ne bi sugerisao bilo šta, a kamoli krojio spisak”, rekao je Petev.

- Reklama -

Bivši selektor tvrdi da su insinuacije iznesene u tom članku nizak udarac.

“Meni je ispod dostojanstva da uopšte ulazim u takve priče”, rekao je Petev kratko u telefonskom razgovoru za N1.

Petev i Džeko su uvijek u javnosti jedan o drugom govorili u superlativima, a selektor se nedavno i fotografisao sa sinom kapitena Zmajeva tokom posjete Milanu.

instagram.com

Dok je bivši selektor odlučio reagovati na teške optužbe, iz tabora Edina Džeke odlučili su ne komentarisati navode iznesene u članku, smatrajući ga neozbiljnim.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular