Saturday, February 4, 2023
spot_img
HomeFUDBALPiksi spremio ostavku da bi zaštitio Fudbalski savez Srbije?!

Piksi spremio ostavku da bi zaštitio Fudbalski savez Srbije?!

- Reklama -


Nenad Bjeković zvanično je povukao kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, a kako to utiče na Dragana Stojkovića Piksija?

Ono što se činilo kao protokolarno ustoličenje Nenada Bjekovića na mjesto predsjednika Fudbalskog saveza Srbije pošlo je po zlu za same aktere i vrh srpskog fudbala.

Zamjenik nepostojećeg predsjednika Fudbalskog saveza Srbije povukao se iz trke u kojoj se, paradoksalno, trkao sam sa sobom, novi skandali uprljali su srpski fudbal, dan kasnije održana je Skupština kako kazne UEFA-e i FIFA-e ne bi bilo.

- Reklama -

Iako je djelovao nasmejano, iako je u šali dobacio novinarima kako bi mogao da im saopšti spisak igrača za Katar, sigurno da Draganu Stojkoviću Piksiju nije bilo ni najmanje do smijeha.

Djelovao je prilično lagano, a zapravo… “Njegov“ kandidat za predsjednika FSS je izgubio, odnosno nije dobio podršku koja je bila viđena i činilo se da će ozvaničenje biti samo formalnost.

Javna je tajna da se legendarna “desetka“ pita gotovo za sve u srpskom fudbalu i da je Bjekovićevim odstupanjem iz predsjedničke trke i njemu poslata određena poruka, prenosi Nova S.

Jasno je da Piksi svojom spremošću da se povuče, ne u jeku priprema za Katar, ali kad god, poručuje koga ne želi na čelu FSS.

A, ne želi u Savezu one koji nemaju veze s fudbalom.

Mnogo manje stvari u Srbiji ne mogu da prođu bez jednog čovjeka, a ne one u fudbalu koji je to što jeste upravo zbog svoje moći.

Umjesto toga – fijasko, haos, prepucavanje, i sve ono što čini srpski fudbal, a tamošnju reprezentaciju za manje od 20 dana čeka Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Srbija konačno igra lijep za oko, napadački fudbal koji uz to donosi vrhunske rezultate, Piksi je kao selektor pokrenuo čitavu naciju i – kovertirao ostavku!?

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular