Saturday, June 3, 2023
spot_img
HomeVIRALNO"Pjesma o kukuruzu" dječaka Tarika trenutno najpopularnija pjesma na svijetu

“Pjesma o kukuruzu” dječaka Tarika trenutno najpopularnija pjesma na svijetu

- Reklama -


Postoji mnogo viralnih senzacija koje preko društvenih mreža stižu u naše živote, ali rijetko koja dobije svoje pjesmu, koja postane takav hit da ne izlazi iz ušiju danima. “Corn song” je specifičan momenat popularne kulture, gdje sa jedne strane imate milion ljudi koji danima pjevuše ovu melodiju, ali i isto toliko onih koji nemaju pojma šta se dešava.

Tarik je dječak koji je prošlog mjeseca intervjuisan u popularnoj onlajn seriji, „Recess Therapy“. Tako je i on dobio svoj momenat da priča o svojoj omiljenoj hrani. Toliko je strastveno govorio o kukuruzu u klipu, da su njegove riječi afirmacije proletjele preko mora društvenih medija da bi stvorile stalni audio trend na TikToku i Instagramu. Svi su citirali njegove super zabavne riječi i oponašali njegov klip, navodi City magazine.

Poslušajte pesmu “Corn song”:

A evo kako je nastala:

Nakon što je dobila i melodiju i prateće vokale, “Corn song” je dobila još veću popularnost. Nije postojala mogućnost da otvorite Tiktok aplikaciju, a da ne čujete neki njen dio. Ili kako to obično biva, remiks, obradu u drugom muzičkom žanru, glasnije, tiše itd. I kao požar se proširila Tik Tokom.

@okaylaaa_ TW – 🌽 #itscorn #abiglumpwithknobs ♬ It’s Corn – Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy
- Reklama -

Serija „Recess Therapy“, u kojoj je prvenstveno intervju nastao, riješila je da ozvaniči sve ovo i postavila je pjesmu na sve glavne muzičke platforme prije nekoliko dana. Tako da ovo više nije fan made video, već zvanična traka, koju možete preslušavati na Spotifaju ili legalno skinuti sa interneta. Sav prihod se dijeli sa Tarikom i njegovom porodicom.

Sam Tarik je oduševljen što je postao zvijezda trenutka i najprepoznatljiviji glas TikToka, i kako kažu predstavnici serije „Recess Therapy“, sjajno se zabavlja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular