Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZPjevač Zvezda Granda u procesu promjene pola: Već promijenio i ime

Pjevač Zvezda Granda u procesu promjene pola: Već promijenio i ime

- Reklama -


Kada se davne 2013. godine predstavio na sceni Zvezda Granda, mnogi su mu predviđali uspešnu karijeru zbog nevjerovatnog glasa.

Stefan Lukić provukao je pažnju javnosti zbog talenta za muziku i još boljeg scenskog nastupa, a takmičenje u Zvezdama Granda donijelo mu je mogućnost da nastupa u mnogim klubovima.

Mladi pjevač iz Kruševca sada je odlučio da više ne bude muškarac, pa već o sebi govori u ženskom rodu. Takođe, svoje ime je promijenio u Stefi Gazela.

- Reklama -

– Bio je u dugoj vezi, raskinuli su jer je stalno napadao druge žene i sada postaje žena. Svi smo u čudu. Niko nije ni slutio na ovako nešto. Ostaviće bend sa kojim dugi niz godina nastupa. Promijeniće pol – kaže dobro obaviješteni izvor za Blic.

Izvor : Društvene mreže/Blic

Kako dalje navodi, Stefan uveliko nosi minđuše, šminka se, fenira kosu i generalno ima navike jedne žene kada je njega i izgled u pitanju.

– Njemu je sad uvreda da ga neko oslovi u muškom rodu, ni ne okrene se. Kad pričate sa njim konstantno govori “Bila sam, htela sam” i slično. Sad će da krene sa hormonima, pa polako i da zakazuje operaciju – kaže dobro obaviješten izvor.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular