U nedelji pred nama, na poslovnom planu, planete su svašta “zakuhale”. Biće svega, a pojedinim predstavnicima horoskopskih znakova bolje bi bilo da “prespavaju čitavu sedmicu” dok će se nekima otvarati sva vrata i od ruke ići bukvalno sve što su naumili.

Saznajte koja tri znaka će naredne sedmice biti miljenici zvijezda bar kada je posao u pitanju.

OVAN

Neko na visokom položaju obratiće pažnju na vas već u ponedjeljak ili utorak. Moguće je da vaše sposobnosti tek sada dolaze do izražaja. Ne zaboravite da novac ne može da kupi ono najvažnije u životu. Sjetite se toga u srijedu, a u četvrtak ne zaboravite da ste vi gospodar vaše sudbine. Na neke stvari ćete imati dosta uticaja, a da toga trenutno niste ni svjesni. Petak posvetite starim projektima koje ste stavili u drugi plan.

BIK

Usudite se da sanjarite u ponedeljak i utorak. Neke ideje ćete prepoznati kao izuzetno potencijalne i ne bi bilo loše da ih pribilježite. Ako smatrate da ste svojim trudom i zalaganjem zaslužili povišicu ili unapređenje, odličan dan da to zatražite je srijeda. Vaš entuzijazam će biti izuzetno zarazan u četvrtak. Čak i pojedinci iz vašeg okruženja koji nisu vjerovali u vas će promijeniti mišljenje. Vjerovatno ćete prisustvovati nekom sastanku gdje ćete moći javno da govorite. Petak je dan za svođenje računa, a naročito je važno da tada uvidite ko vam je zaista lojalan.

RIBE

U ponedjeljak ćete konačno dobiti priliku da pokažete sve svoje kvalitete i popravite trenutnu sliku o sebi. Budite jasni, glasni i pokažite se pred svojim pretpostavljenima u najboljem svjetlu. Vi ste po prirodi povučeni, ali sada je došao trenutak da zablistate. Od srijede do petka, okupite oko sebe saveznike, jer će vam svakako biti potrebna podrška da do kraja istjerate ono što ste naumili. Za vikend vam zvijezde savetuju da se više zabavljate. Vi ste radili vrijedno i dali sve od sebe. Zaslužili ste da se relaksirate, prenosi Luftika.rs.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime