Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeFUDBALPogba negirao kako je želio iznuditi novac od brata

Pogba negirao kako je želio iznuditi novac od brata

- Reklama -


Brat francuskog fudbalera Paula Pogbe negirao je da je učestvovao u pokušaju da se od igrača Juventusa iznude milioni eura.

Advokat Mathiasa Pogbe, Richard Arbib, naveo je u saopštenju da njegov klijent želi da “najčvršće naglasi da on ništa ne zna o bilo kakvom pokušaju iznude od njegovog brata Paula“ i da “više od svega“ želi da olakša položaj svog brata.

Tužilaštvo u Parizu je otvorilo je prošlog mjeseca istragu o navodima da su brat i prijatelji iz djetinjstva pokušali da iznude 13 miliona eura od Pogbe. Kada su se navodno obratili Pogbi u vezi sa njihovim zahtjevom, on je u trening centru Juventusa u Torinu rekao da je njegov brat Matthias Pogba među njima, preneo je France info radio.

- Reklama -

Slučaj je postao javan, pošto je Mathias Pogba na društvenim mrežama objavio da će otkriti “mnoge stvari“ o svom bratu, Polovom agentu Rafaelu Pimenti i fudbaleru Paris Saint Germaina Kylianu Mbappeu.

Paul Pogba je navodno rekao istražiteljima da su ucjenjivači željeli da ga diskredituju tvrdnjom da je “tražio od vrača da baci čini“ na Mbappea. Pogba je negirao te navode, a Mbappe je stao na stranu svog saigrača iz reprezentacije, sa kojim je osvojio Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular