Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEPogledajte cjenovnik sa potonulog splava: Goste nagurali kao sardine

Pogledajte cjenovnik sa potonulog splava: Goste nagurali kao sardine

- Reklama -


Vlasnik, direktor i menadžer splava “Fristajler” privedeni su zbog incidenta koji se dogodio u novogodišnjoj noći kada je taj objekat potonuo u rijeku. Sumnja da su Markos Lj. (52), Dragan V. (47) i Marko. R. (42) izvršili krivično djelo teško djelo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Nakon katastrofe na dočeku Nove godine na Freestyleru, kada je splav usljed velike preopterećenosti iznenada potonuo, gosti su potvrdili da im nije bila osigurana bezbjednost na objektu, a potrošili su veliki novac. Prema reklami za doček Nove godine 2023. u ovom klubu, cijena karte za noć je išla od 27 do 40 eura pa do nevjerovantnih 1.000 eura, koliko je iznosila doplata za takozvani “Freestyler separe” sa 6 premium flaša pića po izboru.

Sada se na društvenim mrežama pojavio kompletan cjenovnik, a cijene su sljedeće:

- Reklama -

Samo ulaz na žurku koštao je 20 eura, rezervacija barskog stola za pet osoba koja podrazumijeva jednu flašu domaćeg pića, koštala je 230 eura, mali separe za osam osoba i premium flaša 600 eura, VIP separe za 12 osoba 1 flaša premium pića i 2 flaše šampanjca koštale su 1.100 eura. Ultra VIP separe je 1.600 eura za 15 osoba, a mega VIP separe 2.400 eura, u cijenu su bile uključene 2 flaše premimum pića i dvije flaše šampanjca Dom Perignon.

Freestyler” i “Freestayler zimska scena” neće raditi zbog godišnjeg odmora i novonastale situacije.

“Otvaranje ćemo objaviti na našim društvenim mrežama” – objavljeno je na zvaničnim stranicama beogradskog splava “Freestyler” koji je samo nekoliko minuta nakon ponoći, 1. januara, počeo da tone.

 

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular