Saturday, December 10, 2022
HomeVIJESTIPolicija pretražuje UKC RS, dojava o bombi stigla mailom

Policija pretražuje UKC RS, dojava o bombi stigla mailom

- Reklama -


U Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci stigla je dojava o bombi, potvrđeno je za N1. Prijetnja o postavljenoj bombi na UKC-u Republike Srpske stigla je putem elektronske pošte oko 16:30.

Policijski službenici preuzimaju sve mjere i radnje i trenutno vrše kontradiverzione preglede, potvrđeno je za N1 iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor : N1
- Reklama -

Osoblje, kao i svi pokretni pacijenti, evakuisani su iz zgrade UKC-a, a prioritet policijskim službenicima je izvršene KDZ pregleda u onim dijelovima UKC-a u kojima su smještene najranjivije kategorije i pacijenti čiju evakuaciju nije moguće sprovesti i koji zahtijevaju konstantnu njegu medicinskog osoblja.

“Zaposlene u UKC Republike Srpske, naše pacijente i njihove porodice uvjeravamo da su poduzete sve potrebne aktivnosti kako bi se osigurala bezbijednost, a MUP-u Republike Srpske se zahvaljujemo na pravovremenom reagovanju i profesionalnosti. Osuđujemo što su zdravstvene ustanove, medicinski radnici i najosjetljivija kategorija građana postali meta ovakvih radnji koje izazivaju osjećaje neisigurnosti i straha”, saopšteno je iz UKC RS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: