Tuesday, September 26, 2023
spot_img
HomeRIJALITIPOLICIJA U KUĆI KULIĆA U NIŠU: Marija i srednja ćerka pretukle Kulićku...

POLICIJA U KUĆI KULIĆA U NIŠU: Marija i srednja ćerka pretukle Kulićku – objavila FOTKE u podlivima | Najnovije vesti

- Reklama -


Marija Kulić


Foto: Srbija Danas

Zaboravljene scene koje su ostale zabeležene.

 

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Zvezda Zadruge Miljana Kulić, bivša je takmičarka rijalitija Parovi i Maldivi, a svojevremeno je dva puta izlazila iz rijalitija zbog navodne psihičke nestabilnosti. 

Ona je posle jednog od izlazaka iz Hepijevof rijalitija na svoj Fejsbuk profil postavila status sa slikom na kojem je optužila mamu i sestru Tijanu Kulić da su je fizički napale i napravile joj ogrebotine.

- Reklama -

– Za ovo su zadužene moja draga Tijana Kulić i mama Marija. Policija je intervenisala – napisala je Miljana, ali se ubrzo pošto je objavila status predomislila, pa izbirisala i sliku i status.

Podestimo, Miljana je čim je ušla u rijaliti Maldive izazvala kontroverze svojim ponašanjem. Ova Nišlijka je uhodila pevače i pretila im. Kako je ispričala, slala im je u porukama da će im creva vući po gradu. Ko bi rekao da će sve ovo izgledati benigno i smešno posle svih stvari koje je Miljana kasnije priredila u rijalitiju.

– Jurila sam Darka Lazića, Dušana Svilara i Mišela Gvozdenovića. Onda su me prijavili policiji i ja sam završila na sudu. Odlučeno je da idem na psihijatrijsko lečenje sa slobode. Išla sam kod psihijatra i tamo smo razgovarali. Prepisali su mi i terapiju, ali je psihijatar smatrao da mi nije potrebna. Ja sam samo htela da privučem pažnju”, ispričala je Miljana.

Miljana je zbog svog psihičkog stanja prvo napustila rijaliti, da bi se posle nekoliko dana vratila, a onda je na svoje insistiranje, kada je Igor Iks izbačen sa Maldiva, tražila da i ona ode jer se zaljubila u njega i ne može da bude u rijalitiju a da nije on tu.

 

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular