Državni zavod za statistiku Hrvatske jučer je objavio popis stanovništva iz 2021. godine, međutim, već se sada spkuliše o tome jesu li ti podaci kompromitovani.

Naime, Državni zavod za statistiku Hrvatske jučer nije održao konferenciju za medije, nego je podatke o strukturi stanovništva tek objavio na svojim stranicama.

U oči su upale dvije različite tablice kad se radi o podacima o vjeri. Prema jednoj, manje je od 80 posto katolika, dok je prema drugoj, više od 83 posto katolika. Upravo to je pobudilo sumnje da je došlo do kompromitovanja podataka.

Još je jedan podatak o vjeri posebno zabrinjavajući i ide u prilog onima koji govore da je popis kompromitovan, a to je da je broj ostalih, koji su se deklarisali kao kršćani, gotovo 200.000, a prema zadnjem popisu iz 2011. godine bilo ih je nešto više od 12.000.

Objavljeni rezultati popisa stanovništva: U Hrvatskoj živi 0,62 posto Bošnjaka

To su podaci koji idu u prilog tome da su možda čak i podaci o broju Srba u Vukovaru kompromitovani. Na popisu iz 2011. godine bilo ih je 35 posto, a prema ovome iz 2021., Srba u Vukovaru manje je od 30 posto.

Kompletnu analizu donosi novinarka N1 (video ispod):

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime