Sunday, December 10, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEPorodica napadača na Cetinju na sigurnom: "Budimo razumni, nisu krivi"

Porodica napadača na Cetinju na sigurnom: “Budimo razumni, nisu krivi”

- Reklama -


Načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru sigurnosti Podgorica Srđan Korać rekao je za TV Vijesti da je porodica napadača sa Cetinja Vuka Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju “informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete”. On je građane pozvao da razumiju da porodica nema nikakve veze sa počinjenim zločinom.

Korać je rekao da je porodica Vuka Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju “informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete“. On je poručio da će se preduzeti sve mjere i radnje da ta porodica bude sigurna, naglasivši da oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin.

“Očekujem da to razumiju svi građani Cetinja i porodice oštećenih. Svi razumijemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svjesni da oni nisu odgovorni za zločin“, istakao je Korać.

- Reklama -

Crnogorski mediji prenose da je Borilović sahranjen na tajnoj lokaciji, a da sahrani nije prisustvovala njegova porodica. Cetinjani navodno nisu dozvolili da bude sahranjen u njihovom mjestu, objavio je crnogorski portal Press.

Gostujući na TV Vijesti, Korać je rekao da je od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je u nedjelju u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzet i pištolj, koji će biti predmet daljih vještačenja. Kaluđerović se dovodi u vezu sa likvidacijom Borilovića.

Korać je rekao da se saslušavaju svjedoci, kao i da će se obaviti veći broj vještačenja u Kliničkom centru, a trenutno se čeka balistički nalaz.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular