Tuesday, March 21, 2023
spot_img
HomeKOLUMNEPredao se i treći napadač na zaštitara: Svi osumnjičeni članovi Bad Blue...

Predao se i treći napadač na zaštitara: Svi osumnjičeni članovi Bad Blue Boysa?

- Reklama -


Jučer u popodnevnim satima zagrebačka je policija identificirala svu trojicu napadača na zaštitara u automat-klubu, koji je preminuo nakon sukoba s njima. Dvojica su sinoć uhićena, dok se treći (rođen 1988.) danas predao policiji.

Kako je Index.hr doznao jučer, do uhićenja je došlo nakon što je policija pokucala na vrata jednog osumnjičenog koji živi s roditeljima. Njega nisu našli kod kuće, ali roditeljima su sve ispričali. Tada je nastala pomutnja među napadačima jer do njih dolazi informacija da je policija bila kod roditelja jednog od njih i shvaćaju da su otkriveni.

Nekoliko sati kasnije dvojica dolaze u policijsku postaju na Trnju, a policajci ih uhićuju. Radi se o mladićima rođenima 1999. i 2000. godine. Upravo ta dvojica policiji su bila ključna zbog smrti zaštitara.

- Reklama -

Prema pisanju Telegrama, sva trojica su pripadnici Bad Blue Boysa.

Policija sinoć: Dvojica su pod nadzorom policije, dok se za trećim traga

Policija je sinoć kratko potvrdila kako se dvojica muškaraca osumnjičenih za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom policije, dok se za trećim traga.

“Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su sudjelovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima. Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca. Dvojica se ovog trenutka nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom policije, dok se za trećim traga. Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog teškog kaznenog djela”, priopćila je jučer zagrebačka policija.

Prvo je došlo do verbalnog, a zatim do fizičkog sukoba

Podsjetimo, 40-godišnji zaštitar Hrvoje Zanatić jučer je nasmrt pretučen oko 4:30 u automat-klubu na području zagrebačkog naselja Trnje.

Nakon prvotnog verbalnog sukoba nepoznati su napadači tjelesno napali Zanatića, a zatim pobjegli.

Kako je Index neslužbeno doznao, u napadu su sudjelovala tri počinitelja. Sva tri muškarca su bila alkoholizirana, jedan znatno pijaniji od ostalih. Muškarac koji je djelovao alkoholiziranije od druge dvojice u jednom je trenu pokušao ući u službene prostorije kasina, odnosno u prostore gdje je zabranjen ulaz osobama koje nisu djelatnici. Zaštitar ga je u tome spriječio pa je došlo do sukoba.

Jedan mladić ga je držao, a drugi ga je udarao. To su ova dvojica koja su sinoć uhićena. Treći je bio tamo, ali njegova uloga još nije najjasnija, no policija zasad smatra da je on bio sa strane. Nakon što su ga pretukli, zaštitar je u nekom trenutku udario glavom u stepenicu. Uskoro su napadači pobjegli, a netko je pozvao hitnu pomoć. Ozlijeđeni zaštitar je još davao znakove života te su ga reanimirali i prevezli u bolnicu. U bolnici mu se stanje pogoršalo i zaštitar je umro.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular