Wednesday, June 7, 2023
spot_img
HomeVIJESTIPremijerka Finske na rubu suza: Ja sam samo čovjek, ponekad čeznem za...

Premijerka Finske na rubu suza: Ja sam samo čovjek, ponekad čeznem za zabavom

- Reklama -


Premijerka Finske, 36-godišnja Sanna Marin, jučer je tijekom konferencije za novinare svoje Socijaldemokratske stranke rekla da ona vrijedno radi na mjestu šefice vlade.

Dodala je da bi ona kao premijerka trebala imati pravo na privatni život te da i političari imaju pravo na zabavu. Njezine izjave dolaze nakon što od prošlog tjedna izlaze snimke sa zabave u njezinoj rezidenciji Kesäranta gdje je Marin pjevala, plesala i zabavljala se. Jučer se i ispričala zbog fotografija iz svoje rezidencije na kojoj se ljube žene u toplesu.

“Ja sam samo čovjek. Protekli tjedan je bio težak… I ja ponekad čeznem za radošću, svjetlom i zabavom usred tamnih oblaka”, rekla je Marin na rubu suza, prenosi Guardian.

- Reklama -

“I političari imaju slobodno vrijeme i provode ga s prijateljima”

Marin je najmlađa osoba na mjestu premijera na svijetu. Javnosti je poručila da niti jedan dan na poslu nije propustila.

“Želim vjerovati da će ljudi više gledati na ono što radim na poslu nego ono što radim u slobodno vrijeme. Niti jedan zadatak nije neobavljen… Još učim, ali svoj posao radim dobro i radit ću ga dobro kao do sada. Razmišljam o Ukrajini, razmišljam o građanima i radim svoj posao”, poručila je Marin.

Upitana hoće li išta promijeniti u svom ponašanju, Marin je rekla da osobno ne vidi ništa loše u tome da političari imaju slobodno vrijeme i da ga provode s prijateljima. “Na glasačima je da na izborima procijene je li im to prikladno i pokažu mišljenje o tome”, kazala je finska premijerka.

Mnoge Finkinje su objavile svoje videosnimke na kojima plešu i piju kako bi pokazale svoju podršku premijerki, dok je Marin rekla kako se nada da će u 2022. godini biti prihvaćeno da čak i oni koji donose državne odluke mogu plesati, pjevati i ići na zabave.

“Sigurna sam da postoji i drugi videomaterijal. Osjećam se kao da me stalno snimaju i nije mi dobro. Čak su i normalne stvari prikazane tako da izgledaju kao loše”, tvrdi premijerka Finske.

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular