Thursday, February 9, 2023
spot_img
HomeVIJESTIProtesti ispred RTRS-a: "Ogorčeni smo na CIK i na ovu vlast"

Protesti ispred RTRS-a: “Ogorčeni smo na CIK i na ovu vlast”

- Reklama -


Opozicija iz Republike Srpske koju predvodi SDS i PDP počela je sa prosvjedima ispred zgrade Radiotelevizije Republike Srpske. Nezadovoljni su izvještavanjem javnog servisa za koji kažu da su službi vladajuće koalicije i kako neće odustati odustati od zahtjeva sa ranijih skupova vezanih za izborne rezultate.

Građani u Banjaluci, oni koji podržavaju opoziciju, stigli su ispred zgrade RTRS-a.

“Vidite sta se radi da lopovi, vadaju državom. Ja sam dva puta ranjavan, kao da nigdje nisam bio. Dodik je švercao cigarama. Pobijedio je zato što je potplatio ljude i pokrali su glasove. To vrana na drvetu vidi šta se radi.”

“RTRS ne izvještava objektivno, već navijački. Želimo istinu o izborima i o svim dešavanjima. Desila se krađa na izborima i to velika. Mislim da bi bilo korektno da se ponove izbori.”

- Reklama -

“Nisu izgubljeni izbori, nego su oteti. Ovakvim glasanjima građani kao da nisu izašli na izbore. Niko nije ništa tačno rekao. Slušali smo predsjednika CIK-a i vidjelo se da je potkupljen čovjek.”

“Ovdje sam zbog pravde koje još nema. Biće je jednog dana, čekaćemo je. Ko čeka taj i dočeka. Poruka je da narod čeka biće bolje jednog dana sunčanog.”

“Pa šta ako je CIK potvrdio rezultate, mislite da je to pošteno? Ogorčena sam na CIK i na ovu vlast, u pitanju je ogroman kriminal”, kažu nezadovoljni građani.

Pratite na našem live blogu proteste u Banjaluci.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular