Tuesday, May 30, 2023
spot_img
HomeKOŠARKAProvokacija? Selektor Njemačke ne zna za Nurkića? "Znam samo Musu iz Netsa"

Provokacija? Selektor Njemačke ne zna za Nurkića? “Znam samo Musu iz Netsa”

- Reklama -


Košarkaška reprezentacija Njemačke savladala je sinoć Francusku rezultatom 76:63, a selektor Njemačke bio je zadovoljan pobjedom, ali je tokom .

Na press konferenciji je Gordon Herbert govorio i o sljedećem meču kojeg će njegovi izabranici igrati na Evropskom prvenstvu, a kolega Semir Mustafić ga je upitao koliko poznaje svog sljedećeg protivnika, na šta je Herbert odgovorio dosta neočekivano.

“Iskreno, nemam uopšte informacija o njima. Moj fokus je bio u potpunosti na Francuskoj. Znam Musu iz Netsa, i to je sve. Izvinite. Pobijedili su danas, dobra su ekipa i znam da u vašoj zemlji imate veliku košarkašku tradiciju”, odgovorio je selektor Njemačke.

- Reklama -

Herbert očito nije čuo za “izvjesnog” NBA-jevca i člana Portlanda, Jusufa Nurkića, koji je bio jedan od najboljih igrača u posljednja tri meča koju je igrala reprezentacija Bosne i Hercegovine, niti sa kapitena Halilovića, Sulejmanovića, Gegića, i ostale koji igraju po renomiranim evropskim klubovima.  Ko zna šta će o tome misliti “nepoznati” centar Bosne i Hercegovine, ili “Musa iz Netsa” i da li će ova izjava poslužiti kao dodatna motivacija..

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular