Monday, February 6, 2023
spot_img
HomeGLOBUSRazvratna radnica u školi optužena za drogiranje i silovanje učenika

Razvratna radnica u školi optužena za drogiranje i silovanje učenika

- Reklama -


Radnica školske uprave Rachelle Louise Terry (43), koja je zaposlena u jednoj školi u Džordžiji, optužena je da je imala seksualne odnose sa učenikom i da je djeci davala alkohol na zabavi za Noć vještica.

Rachelle Louise Terry je uhapšena po više opužbi, saopštio je u četvrak istražni biro Džordžije.

Istraga o Terry je počela 9. novembra, kada je nadzornik u školi kontaktirao šerifovu kancelariju u vezi zabave sa maloljetnom djecom zbog alkohola, navodi se.

- Reklama -

„Vjerujem da je bilo pritužbi roditelja“, rekao je šerif okruga Marej Jimmy Davenport za medije.

Terry se suočava sa jednom tačkom optužnice za silovanje, dvije za zlostaljanje djece i 10 za davanje alkohola maloljetnicima tokom zabave za Noć vješica, navodi se u saopštenju za javnost.

Ona se predala policiji nakon što je priznala optužbe.

Od nedjelje popodne, Terry je u pritvoru u okružnom zatvoru, potvrdila je šerifova kancelarija.

Sada je na plaćenom administrativnom odsustvu, ističe se. Portparol škole je rekao da je okrug „šokiran i tužan“ zbog ove krivične prijave.

„Ovo su izuzetno ozbiljne optužbe. Sigurnost i dobrobit naših učenika su uvijek glavni prioritet za školu okruga Marej“, rekao je portparol.

Terry zarađuje 110.000 dolara godišnje i direktor je federalnih programa. Šerifova kancelarija je predala istragu kancelariji okružnog tužioca.

Kada je kancelarija tužioca otkrila moguću navodno seksualnu vezu između Terry i studenata, kancelarija je 23. novembra zatražila da se istražni biro Džordžije uključi u istragu. Proces je u toku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular