Saturday, December 3, 2022
HomePOČETNARečenice koje otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen

Rečenice koje otkrivaju da je muškarac ludo zaljubljen

- Reklama -


Ako vam muškarac šalje poruke, zove vas, fokusiran je na vas u društvu, pokazuje interesovanje za vaš život jasno je da mu se dopadate.

Olga Romaniv, ruska psihološkinja, smatra da se muškarci koriste određenim frazama i rečenicama kada pokušavaju da vas osvoje, prenosi Superžena.

Ove rečenice otkrivaju da je ludo zaljubljen u vas:

- Reklama -

1. “Pričaj mi o sebi” – Ako vam postavlja pitanja za vaša interesovanja, hobije, porodici, prijateljima i pažljivo sluša šta mu pričate definitivno nije riječ samo o radoznalosti.

2. “Volim vrijeme provedeno sa tobom” – Muškarac kom se zaista dopadate pokazivat će vam da voli da provodi vrijeme sa vama. Obratite pažnju koliko često govori da voli da provodi vrijeme sa vama, da ste mu nedostajali i da su mu značili vaši savjeti.

3. “Volim kad se smiješ” – Smijeh učvršćuje vezu između dvoje ljudi. Ako se često trudi da vas nasmije to je signal da mu je zaista stalo do vas i da mu se dopadate. Posebno ako naglašava da voli kad se smijete.

4. “Treba mi tvoj savjet/pomoć” – Stručnjaci smatraju da je ovo vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje. Na ovaj način muškarac pokazuje da mu je vaše mišljenje važno i da ga izuzetno cijeni. Također, isto znači i kada nudi svoju pomoć.

5. “Prelijepo izgledaš” – Ako se muškarac ne ustručava da vam udijeli kompliment, to znači da mu se sviđate. Ako naglašava koliko ste inteligentni, šarmantni, duhoviti – definitivno je zaljubljen u vas.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: