Sunday, March 26, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZRonaldo progovorio o gubitku sina: "Bio mi je to najgori trenutak ikad"

Ronaldo progovorio o gubitku sina: “Bio mi je to najgori trenutak ikad”

- Reklama -


Slavni fudbaler, Cristiano Ronaldo, tvrdi da nije skrivao suze pred svojim najstarijim djetetom, Cristianom Jr.

Cristiano Ronaldo opisao je smrt svog sina kao “najgori trenutak” u svom životu u posljednjem otkriću iz njegova eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom, piše Daily Mail, a prenosi jutarnji.hr.

Slavni nogometaš i njegova partnerica Georgina Rodriguez otkrili su da je njihov novorođeni sin, po imenu Angél, preminuo tokom poroda 18. aprila, dok je njegova sestra blizanka Bella preživjela.

- Reklama -

“Vjerojatno najgori trenutak u životu otkako mi je otac umro”, rekao je Ronaldo u najnovijem isječku iz njegovog intervjua za TalkTV, koji se u potpunosti prikazuje u srijedu i četvrtak.

“Kad imaš dijete očekuješ da će sve biti normalno, a kad imaš problem onda je teško”, dodaje portugalski fudbaler.

Objasnio je da su on i Georgina imali teških trenutaka te da im je bilo jako teško razumjeti šta se događalo u tom razdoblju njihovog života. Istaknuo je da mu karijera nije stala uprkos tom tragičnom gubitku jer je baš tada u toku bilo mnogo takmičenja. Ronaldo je dodao da drži Angelov pepeo blizu pepela svog oca, koji je preminuo od zatajenja jetre 2005. godine, u kapelici u svom domu.

“Stalno razgovaram s njima i oni su na mojoj strani”, podijelio je Ronaldo te dodao da mu pomažu da bude “bolji čovjek, da bude bolja osoba i bolji otac”.

Ronaldo tvrdi da nije skrivao suze pred svojim najstarijim djetetom te da je morao i drugoj djeci saopćiti vijest o Angelovoj smrti.

“Djeca su počela ispitivati ‘gdje je druga beba, gdje je druga beba’”,prepričao je situaciju koja se događala pri povratku njegove zaručnice kući sa samo jednim blizancem.

Tvrdi da je petogodišnjima Evi i Mateu te četverogodišnjoj Alani Martini trebalo više vremena da obrade tu tužnu vijest.

Doduše, Angel je i dalje dio njihovih života. Prepričao je da djeca često kažu da su učinila nešto za njega i onda pokažu prema nebu. Ronaldo je dodao da je rekao istinu svojoj djeci i da im “ne želi lagati”, iako tvrdi da je to težak proces. Nadalje, vjeruje da je trauma gubitka tek rođenog sina zbližila njega i njegovu partnericu.

Fudbalska zvijezda ističe kako je njihova beba Bella, druga blizanka, koja sada ima šest mjeseci, “spektakularna, lijepa djevojčica” i jako su ponosni na nju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular