Friday, March 31, 2023
spot_img
HomeLIFESTYLESabina Ćudić u "Drugoj strani" otkrila: Prije sjednica slušam glasno Eminema

Sabina Ćudić u “Drugoj strani” otkrila: Prije sjednica slušam glasno Eminema

- Reklama -


Sabinu Ćudić svi znaju kao političarku i zastupnicu, no ovaj put u emisiji “Druga strana”, pokazala je upravo tu drugu stranu i za N1 otkrila neke detalje iz svog života. Pričala je o svom djetinjstvu, suprugu, ali i o tome kako se priprema za sjednice.
“Jako volim hip hop na užasavanje ukućana. Volim slušati Eminema prije sjednica Parlamenta nenormalno glasno, najglasnije moguće i onda Alban tješi dijete da će mama uskoro na posao i da će to prestati”, kazala je Ćudić.

Govoreći o djetinjstvu prisjetila se stana na Čengić Vili (Sarajevo) u kojem je živjela sa svojom porodicom kao mala te otkrila kako nije uvijek bila mirna.

“Kao mala nisam nila pobornica nenasilne komunikacije, često sam učestvovala u tučnjavama i kao mala razbila nos”, kazala je.

- Reklama -

S Almom Dautbegović Voloder posjetila je lokaciju za koju je vežu divna sjećanja.

Govorila je i o svom braku te mužu Albanu Uku. Istakla je kako je misli da je njegova tiha, neostvarena želja muzika.

“Svira saksofon, ali istražuje kosovsku muziku, bosansku muziku.. Blizak je prijatelj Damira Imamovića. Stalno nas šokira u devet ujutro zvukovima koje ne očekujem. Pronalazi iste kompozicije u različitim kulturama…”, kazala je Ćudić govoreći o ljubavi prema sazu i sevdalinci.

Na kraju je uputila i poruku svima objašnjavajući upravo proces nastanka saza.

“Narod treba shvatiti da nema ništa bez truda, da poštuje svoju strast, ali i da je njeguje a ne da bude bahat prema tome. To je i meni podsjetnik u poslu koji je brutalan i nelijep, da zadržimo neku želju za lijepim i dostojanstvenim”, poručila je.

“Drugu stranu” Sabine Ćudić pogledajte u videu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake
- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular