Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeFUDBALSamo reprezentacija: Lindelof odbio da govori o Ronaldu

Samo reprezentacija: Lindelof odbio da govori o Ronaldu

- Reklama -


Koliko je Cristijano Ronaldo izabrao pogrešan (ili odličan) trenutak za intervju kojim je prodrmao fudbalski svijet govori i konferencija za štampu reprezentacije Švedske pred odlazak na najvažniji fudbalski turnir.

Victor Lindelof odbio je da odgovori na pitanje o svom saigraču iz Manchester Uniteda.

“Ne znam. Neću da odgovorim na ovo pitanje. Postavite sljedeće”, rekao je Lindelof novinaru koji je konferenciju za medije reprezentacije Švedske želio da iskoristi za pitanja o Ronaldu.

- Reklama -

A sljedeće pitanje je bilo – da li su vam iz Uniteda naložili da ne govorite na ovu temu?

“To je moja odluka”, bio je kratak odgovor Lindelofa pre nego što je konačno portparol reprezentacije uspio da se umiješa i da kaže da Lindelof ne želi da komentariše ovu temu ili bilo šta drugo vezano za klub dok je u reprezentaciji.

“Ne želi da razgovara o tome. Pomenuli smo to u razgovoru. To je nešto što se odnosi na njegov klub i njegovog poslodavca i nikakve veze sa temom zbog koje smo ovdje. Razgovaraće sa vama o reprezentaciji. Morate da razumijete, dio mog posla je da se pobrinem da drugi mogu da obavljaju svoj posao bez problema, a ovo je nešto što može da ode u drugom pravcu”, rekao je portparol reprezentacije.

 

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular