Emina Mujić i Dalila Dragojević


Foto: Youtube printscreen/Zadruga – Blic

 

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Dalila Dragojević Mujić (niko nije siguran kako se sada preziva), poznata tada i kao Dalila Moreno, ispričala je kako su šaneri njenoj mami greškom prodali urnu sa pepelom pokojnice.

Učesnica rijalitija “Parovi” podelila je sa svojim cimerima u vili poprilično morbidnu priču, kada je umesto luksuzne vaze dobila kremiranu pokojnicu.

Dalila se tada dotakla teme šanera, tj. momaka koji su krali garderobu i pokućstvo po Evropi, a onda iste preprodavali po Srbiji i Bosni za male pare. Na taj način su šaneri i došli do Daliline mame, koja je zaista volela da kupuje sve i svašta od njih.

– Moja mama je bila luda za njima. Dolazili su kombijem ispred naše kuće i prvo su njoj dali da bira šta će da kupi. Tako su jednog dana doneli gomilu robe, a ona je besomučno kupovala. Rekli su joj da imaju prelepu vazu, koja čak nije ni otpakovana. Uzela ju je, a da nije ni proverila šta je u njoj. Uveče smo imali šta da vidimo. Iznenađenje je bilo užasno i kao u horor filmu. Ispred nas je bila urna sa pepelom pokojnice. Pisalo je ime, ali nije bila naša žena – pričala je tada Dalila.

Iako su razmišljali šta bi mogli da urade sa pepelom pokojnice, jedino rešenje je bilo da ga bace u kontejner.

– Baš je bilo strašno. Spaljena žena je bila u našoj dnevnoj sobi. Bukvalno je tako kada realno sagledaš. Mama je poludela od straha i rešila da urnu baci u đubre, zajedno s kutijom u kojoj smo je kupili. Više nikada nije kupovala kod šanera – pričala je tada Dalila.

Source link

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime