Thursday, February 9, 2023
spot_img
HomeVIJESTISebija pozdravlja narod po kućama, Hadžikadić trči, Naša stranka dijeli cekere

Sebija pozdravlja narod po kućama, Hadžikadić trči, Naša stranka dijeli cekere

- Reklama -


Predizborna kampanja je uveliko u toku. Kandidati za sve nivoe vlasti na različite načine u borbi su doslovno za svaki glas i na različite načine animiraju građane da glasaju za njih.

Koliko je svaki glas važan govore i prizori u Sarajevu. Naime, Sebija Izetbegović, kandidatkinja za Skupštinu Kantona Sarajevo, direktorica sarajevskog KCUS-a, supruga Bakira Izetbegovića, kandidata SDA za člana Predsjedništva Bosne i Hercregovine je u sarajevskom naselju Podhrastovi građane pozdravljala po kućama te je sa ostalim kandidatima ove stranke se u ozračju druženja po sarajevskim mahalama predstavila onima čiji glas očekuju.

Podsjećamo, prije nekoliko dana Sebija se družila sa građanima ispred Vječne vatre u Sarajevu.

Bakir Izetbegović euforično dočekan u Šerićima, Sebija se družila sa Sarajlijama

- Reklama -

Protivkandidat Sebijinom suprugu za člana Predsjedništva BiH, Mirsad Hadžikadić je učestvovao u humanitarnoj trci u organizaciji udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

Podsjećamo, ranije je Hadžikadić igrao košarku sa građanima.

Naša stranka u druženju sa građanima odlučila ih je obradovati cekerom, olovkama koje, kako tvrde, kada se posade izraste bosiljak ili lavanda.

Kandidat Naše stranke Redžo Lemezan za Skupštinu KS pozvao je građane da dođu u jedan kafić na Ilidži da popiju kafu s njim.

Izvor : Facebook

Do Općih izbora koji će biti održani drugog oktobra ostalo je još dovoljno dana da nas kandidati iznenade još nekim novim načinom animiranja građana da im ukažu povjerenje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

OznakeSource link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular