Friday, December 9, 2022
HomeFUDBALSelektor Kanade: Pokazali da pripadamo ovdje

Selektor Kanade: Pokazali da pripadamo ovdje

- Reklama -


Fudbalska reprezentacija Kanade nije razočarala na prvom meču grupne faze na Svjetskom prvenstvu u Kataru, iako je minimalnim rezultatom poražena od favorizovane Belgije. Selektor Kanade John Herdman bio je ponosan na partiju koju su pružili njegovi izabranici i poručio je javnosti da je sljedeća misija njegovog tima Hrvatska.

„Momci su pokazali da mogu da budu na ovoj pozornici. Naši navijači su zbog njih ponosni – pokazali smo da pripadamo ovdje. Ja sam im to i rekao kada sam im pokazivao statistiku. Imali smo priliku da poslije večerašnje utakmice budemo na čelu grupe, ali ponosan sam na njihovo izdanje“, rekao je posle utakmice John Herdman.

Belgija teže nego očekivano došli do pobjede protiv Kanade

- Reklama -

„Hrvatska je naša iduća misija. Ja sam na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine izgubio na otvaranju turnira, ali smo tada uspjeli da se vratimo i da osvojimo prvu medalju poslije 86 godina. Tako ćemo odgovoriti i sada. Imamo vjeru i bratski odnos, to znači da imamo šansu“, rekao je Herdman, koji je od 2011. do 2018. bio selektor ženske fudbalske reprezentacije Kanade.

Iznenađeni De Bruyne: Ne znam zašto dobio ovu nagradu

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular

%d bloggers like this: