Saturday, January 28, 2023
spot_img
HomeVIJESTISelo pored Breze, poruka političarima na plakatu: "Dobrodošli lažovi"

Selo pored Breze, poruka političarima na plakatu: “Dobrodošli lažovi”

- Reklama -


Plakat koji je sinoć postavljen u mjestu Podgora kod Breze sa porukom “Dobrodošli lažovi”, upućenom političarima, uklonjen je danas.

Transparent je postavljen prethodnog dana između 18 i 19 časova, ali jutros nije osvanuo.

Izvor : n1

Vedad Silajdžić, jedan od inicijatora ove ideje, kaže da ne zna ko je odgovoran za to, ali da će plakat, po svemu sudeći, ponovo biti postavljen i to uz video nadzor.

- Reklama -

Ono što je inicijatore inspirisalo da upute političarima ovakvu poruku je dugogodišnje nezadovoljstvo njihovim odnosom prema ovoj mjesnoj zajednici, u koju godinama, kako kažu, ništa nije uloženo. Najveći problem je, nastavljaju, vodosnadbijevanje s kojima muku muče pola vijeka. Nepristupačni, dotrajali putevi, su nešto sa čime je, takođe, vrijeme da se odgovorni ozbiljno pozabave, pričaju nam. I dodaju, da ne prozivaju nikog lično, ali da je vrijeme da se o žiteljima ovog mjesta ne razmišlja samo u predizborno vrijeme, nego kontinuirano.

Ekipa N1 razgovarala je i sa načelnikom opštine Breza, Vedadom Jusićem koji kaže da je na ovoj funkciji nešto više od godinu dana, te da navedena poruka nije stav i svih mještana, koji, navodi, prepoznaju ono što se za Podgoru radilo u posljednje vrijeme.

Lejla Silajdžić, iz tamošnjeg Udruženja mladih stava je da se mladi trude da ožive ovo mjesto, u smislu organizovanja kulturnih i turističkih sadržaja, i da u tome u posljednje vrijeme, u značajnoj mjeri i uspijevaju, te da nezadovoljstvo pojedinih stanovnika Podgore datira iz vremena prethodne vlasti u Brezi koja nije dala rezultate. Dok se prebacuje odgovornost na prethodni saziv, Vedad Silajdžić kaže da ovo nije ništa što ranije nisu čuli mještani i da se trenutna vlast za njih, načelno, interesuje samo tokom predizborne kampanje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular