Tuesday, January 31, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZSergej Ćetković nastupa u Sarajevu

Sergej Ćetković nastupa u Sarajevu

- Reklama -


Regionalna zvijezda Sergeja Ćetkovića nastupit će u Sarajevu, kada će ovaj majstor balada 16. septembra ponovo izaći na scenu Bosanskog kulturnog centra pred svoje brojne fanove.

Njegove predivne balade i hitovi već su odavno osvojile srca publike u Bosni i Hercegovini, a poznato je da je upravo zbog emotivnih pjesama veliki ljubimac ženskog dijela publike. Sergej je za sebe već puno puta javno priznao da je istinski romantik, a otkrio je i da mu je uzor u tome bio njegov otac, koji je bio veliki kavalir i romantik i kojega je nažalost, zajedno s majkom, izgubio za vrijeme pandemije.

Koliko voli Sarajevo i da je fan Sarajevske pop-rock škole Sergej Ćetković nikada nije skrivao, a upravo je veliku inspiraciju za svoj muzički pravac pronašao u pjesmama Kemala Montena, Crvene Jabuke, Čole koje i danas sluša i poštuje.

- Reklama -

„Odmalena sam slušao muziku sličnu onoj koju i sam stvaram. Odrastao uz Sanremo i mnoge druge tada aktualne festivale, upijajući muziku Kemala, Čole, Olivera… Već nakon prve snimljene pjesme znao sam da je to moj put i nikada nisam skrenuo s njega, bez obzira na sve vjetrove i pravce koji su se nudili i možda bili isplativiji“, naglašava Sergej.

Ozbiljniju profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale, ni ne sluteći da ga čeka takva karijera! Izvanredan umjetnik, karizmatičan i emotivan glazbenik i kantautor, nježan i brižan otac i suprug.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake


Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular