Tuesday, June 6, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZSestra Marijana teško optužila Severinu: Branila sam se od oštrog predmeta

Sestra Marijana teško optužila Severinu: Branila sam se od oštrog predmeta

- Reklama -


Severinu Vučković u utorak poslijepodne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila obiteljska svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke.

Dosad su različite verzije izlazile u javnost. Nakon što je sestra prijavila nju, Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene fotografije na kojima pjevačica pokazuje svoje ozljede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu.

Severinin PR o incidentu je rekao da je Marijana pjevačici potrgala ogrlice s vrata i razbila mobitel. Susjedi u Splitu ispričali su medijima da se Marijana po zgradi derala da će iskrvariti.

- Reklama -

Sestra Marijana Popović za Dnevnik Nove TV ispričala je svoju stranu. Kaže kako je u jako teškom stanju.

“Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentirati plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je porodici s nekim tko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju. Prostituirati svoju osobnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične”, ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

“Nasrtati stalno na obitelj, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri mjeseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu poduzele. Zato je ovo sinoć bila posljedica napada kroz nesagledavanje ovih posljedica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i ravnateljici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u”, ispričala je sestra.

Marijana je ispričala kako je u više navrata dobivala prijeteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama.

“Ovo sada je posljedica nemara istih. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno djeluju”, zaključila je Marijana Popović.

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš sinoć je rekla kako Severina nije bila uhićena te je na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu kaznene prijave koju je protiv nje podignula njena sestra. I Severina će podnijeti kaznenu prijavu protiv sestre.

 

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular