Wednesday, March 29, 2023
spot_img
HomeSHOWBIZSestra Ronaldove zaručnice na rubu egzistencije: "Ponekad nemamo šta za jesti"

Sestra Ronaldove zaručnice na rubu egzistencije: “Ponekad nemamo šta za jesti”

- Reklama -


Patricia kaže da je njezin odnos s 28-godišnjom Georginom turbulentan, a to se posebno odrazilo nakon smrti njihovog oca.

Patricia Rodriguez, sestra Georgine Rodriguez, zaručnice fudbalera Cristiana Ronalda, odlučila je progovoriti o tome da nema novca, ali da joj njezina slavna sestra finansijski ne pomaže. Patricia kaže da već tri godine živi bez stalnog krova nad glavom, a pritom mora gledati kako se njezina sestra razmeće svojim raskošnim životom na društvenim mrežama. Pomalo joj teško pada što Georgina putuje svijetom sa svojim zaručnikom fudbalerom i odsjeda u luksuznim vilama, dok ona ponekad nema šta za jesti, piše jutarnji.hr.

Bez prebijene pare sam, a sestra mi ne pomaže. Najviše me to boli zbog moje djece, a ne zbog mene. Uostalom, ja mogu preživjeti samo s komadom hljeba, ali moja djeca, koja su njezini nećaci i nećakinje, ne mogu. Nisam to očekivala od svoje sestre. Ponekad imamo šta za jesti, ponekad nemamo. Imam dovoljno da platim stanarinu, no ponekad nemam čak ni za to”, rekla je za špansku TV emisiju “Socialite”.

33-godišnja Patricia kaže da je njen odnos s 28-godišnjom Georginom turbulentan, a to se posebno odrazilo nakon smrti njihovog oca 2019. godine. Također je dodala da zbog svoje sestre ‘još uvijek nema pepeo svog oca’.

“Georgina, trebam tvoju pomoć, ti si moja sestra. Znam da nemaš nikakve obveze ni odgovornosti, ali kako si podrška drugima i dobra si s drugima, barem budi takva i prema svojim nećacima i nećakinjama”, poručila je javno svojoj sestri.

Zanimljivo je i da Georgina nije spomenula Patriciju u dokumentarcu o njezinom životu “Yo Georgina” koji je u januaru objavljen na Netflixu. U njemu govori samo o svojim prijateljima, djeci i drugoj sestri Ivani.

Georgina i Patricia imaju istog oca, Jorgea Eduarda Rodrigueza, ali mu je Patricia kćerka iz veze s bivšom partnericom, koja se također ne pojavljuje u dokumentarcu o Ronaldovoj zaručnici. Nakon što joj je majka preminula kad je imala samo 11 godina, Patricia je otišla živjeti s ocem, Georginom i Ivanom.

“Uvijek sam se osjećala odvojeno od njih. Odmah su me smjestili u internat, a moje sestre su čuvale neke djevojke. Jednom sam je tražila potpisanu Ronaldovu majicu za svog svina. Rekla mi je da ga ne želi gnjaviti, da je na odmoru”, ispričala je u jednom od svojih prvih intervjua.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Source link

- Reklama -
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular